Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία ενυδατώνει, συσφίγγει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο θεραπείας, ιδανική για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, που επιθυμούν νεανικότερη όψη σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια, άμεσα και με διάρκεια.

Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία;

Ένα μείγμα ουσιών που αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ανόργανα άλατα ενίεται στο κυρίως δέρμα (ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα) με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών, έτσι ώστε ο ασθενής να μη νιώθει πόνο αλλά μια ελαφριά ενόχληση, η οποία ελαχιστοποιείται με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν τη συνεδρία.

Η μέθοδος χρησιμοποιείται για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, μαλλιά και σώμα.

Τι επιτυγχάνεται με τη μεσοθεραπεία;

Όσον αφορά το πρόσωπο πετυχαίνουμε μείωση των πολύ λεπτών ρυτίδων, βαθιά ενυδάτωση, λεύκανση, σύσφιξη, λάμψη και επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης μέσω της ισχυρής αντιοξειδωτικής δράσης των ουσιών αυτών. Αποτελεί άριστη επιλογή για τα φωτογηρασμένα, πρόωρα γερασμένα, αφυδατωμένα και θαμπά δέρματα.

Στο τριχωτό της κεφαλής χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση αλωπεκίας και τριχόπτωσης ποικίλης αιτιολογίας καθώς επίσης και για τη βελτίωση της εικόνας και της υφής των μαλλιών (αδύνατα, ταλαιπωρημένα, λιπαρά) ακόμη και σε συνδυασμό με άλλες τοπικές αγωγές.

Στο σώμα χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, λιπόλυση και σύσφιξη σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και ήπια άσκηση.

Δείτε επίσης

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας