Ευρυαγγείες | Θεραπεία με Laser

Οι ευρυαγγείες είναι αραχνοειδείς φλέβες ή τηλαγγειεκτασίες ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Οι ευρυαγγείες είναι διατεταμένα τριχοειδή αγγεία και μπορεί να καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια ή να είναι μεμονωμένες.

Ευρυαγγείες εμφανίζονται τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Οι ευρυαγγείες στο πρόσωπο αποτελούν πολύ συχνό πρόβλημα. Εμφανίζονται σαν μικρά επιφανειακά αγγεία, κόκκινου, μωβ ή μπλε χρώματος και μπορεί να παρουσιαστούν ως γραμμοειδείς, αστεροειδείς ή διάχυτες, καλύπτοντας μεγαλύτερες περιοχές.

Θεραπεία ευρυαγγειών με laser

Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε ND-Yag Laser το οποίο είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση λεπτών ευρυαγγειών διαμέτρου κάτω των 2 χιλιοστών. Εφαρμόζεται από την ιατρό δερματολόγο και απαιτούνται, ανάλογα με την έκτασή τους, κάποιες λίγες συνεδρίες.

Το laser ευρυαγγειών προσώπου είναι νέας τεχνολογίας Nd-YAG laser DEKA και στοχεύει στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση των αγγείων εκπέμποντας εστιασμένη δέσμη φωτός, μήκους κύματος 1064 nm. Ο λόγος που θεωρείται επιλεκτική είναι γιατί έχει την ιδιότητα να προσλαμβάνεται μόνο από την αιμοσφαιρίνη που κυκλοφορεί στο αίμα, διατηρώντας ανέπαφο το δέρμα τριγύρω.

Δείτε επίσης

Αποτρίχωση με Laser
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LASER

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας