Ευρυαγγείες | Θεραπεία με Laser

Οι ευρυαγγείες είναι αραχνοειδείς φλέβες ή τηλαγγειεκτασίες ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Οι ευρυαγγείες είναι διατεταμένα τριχοειδή αγγεία και μπορεί να καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια ή να είναι μεμονωμένες.

Ευρυαγγείες εμφανίζονται τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Οι ευρυαγγείες στο πρόσωπο αποτελούν πολύ συχνό πρόβλημα. Εμφανίζονται σαν μικρά επιφανειακά αγγεία, κόκκινου, μωβ ή μπλε χρώματος και μπορεί να παρουσιαστούν ως γραμμοειδείς, αστεροειδείς ή διάχυτες, καλύπτοντας μεγαλύτερες περιοχές.

Θεραπεία ευρυαγγειών με laser

Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε ND-Yag Laser το οποίο είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση λεπτών ευρυαγγειών διαμέτρου κάτω των 2 χιλιοστών. Εφαρμόζεται από την ιατρό δερματολόγο και απαιτούνται, ανάλογα με την έκτασή τους, κάποιες λίγες συνεδρίες.

Το laser ευρυαγγειών προσώπου είναι νέας τεχνολογίας Nd-YAG laser DEKA και στοχεύει στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση των αγγείων εκπέμποντας εστιασμένη δέσμη φωτός, μήκους κύματος 1064 nm. Ο λόγος που θεωρείται επιλεκτική είναι γιατί έχει την ιδιότητα να προσλαμβάνεται μόνο από την αιμοσφαιρίνη που κυκλοφορεί στο αίμα, διατηρώντας ανέπαφο το δέρμα τριγύρω.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας