Ενέσιμα εμφυτεύματα

Πρόκειται για ουσίες που ενίονται στο δέρμα με σκοπό την αύξηση του όγκου του. Έτσι επιτυγχάνεται ανύψωση αυλάκων, ρυτίδων και ουλών.

Ένα είδος εμφυτεύματος που χρησιμοποιείται ευρέως είναι το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που απαντάται στα θηλαστικά και σε άλλους μικροοργανισμούς. Στον άνθρωπο, βρίσκεται σε πολλούς ιστούς όπως στο δέρμα, στον οφθαλμό, στις αρθρώσεις και στους μυς.

Στην αισθητική δερματολογία το χρησιμοποιούμε για ενυδάτωση, αύξηση του όγκου του δέρματος, αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών και επανακαθορισμό του σχήματος και του όγκου των χειλέων και του περιγράμματος του προσώπου.

Η διαδικασία γήρανσης του δέρματος επηρεάζεται από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες. Ενώ η αποικοδόμηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η μειωμένη ποιότητα του υαλουρονικού οξέος του σώματος είναι κυρίως γενετικά κωδικοποιημένες, υπάρχουν εξωτερικοί ή παράγοντες του τρόπου ζωής που όλοι μπορούμε να ελέγξουμε σε κάποιο βαθμό για να μειώσουμε τη γήρανση του δέρματος.

Το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και το στρες, μπορούν να επιταχύνουν το βιολογικό ρολόι. Ωστόσο, από όλους αυτούς τους παράγοντες γήρανσης, η ηλιακή βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα εμφυτεύματα δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω το πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, τα προϊόντα Restylane μπορούν να αποκαταστήσουν την υδρόλυση του δέρματος και να βελτιώσουν τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και να συμπληρώσουν τις ρυτίδες και τις πτυχές και να επαναφέρουν τον όγκο του προσώπου.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας